Harrasteryhmät

HARRASTERYHMÄT

Aloita uusi harrastus! Tule mukaan uusittuihin matalan kynnyksen harrasteryhmiin – rentoja, laadukkaita ja monipuolisia tanssitunteja ja -ryhmiä, alkeis- ja keskitason tanssijoille, lajin pariin palaaville jatkotason tanssijoille sekä aikuistanssijoille ! Sinulle joka haluat tanssia ja kehittyä samalla hyvässä seurassa, huippuopettajien johdolla.

DANCEFINA MINIKIDS 7-9v

Harjoitukset: Tiistai 16.30-17.30 ja/tai Torstai 16.00-17.00

Ohjaajat: Josephina (Tiistai) Julia (Torstai)

Dancefina MINIKIDS  on  ryhmä, jonka tanssijat harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa. Tunnit sopivat myös aloittelijoille. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja sekä tekniikkaa, päälajinaan show-, nyky- ja jazztanssi.

DANCEFINA MODERN JUNIORS 10-15v
Harjoitukset: Maanantai 18.00-10.00 Modern juniors harrastekisaryhmä

Ohjaaja: Elisa

Dancefina Modern juniors on motivoituneille ja innokkaille tanssijoille suunnattu ryhmä, jonka tanssijat harjoittelevat yhdessä kerran viikossa. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja sekä tekniikkaa, päälajinaan nykytanssi. Ryhmä tekee vuosittain kisaohjelman, jolla ryhmä osallistutaan erilaisiin tapahtumiin ja kisoihin.

DANCEFINA MODERN & JAZZ INTENSIIVI PIENRYHMÄ 16+

Harjoitukset: Tiistai 18.30-19.30

Ryhmä on suunnattu motivoituneille ja innokkaille tanssijoille, jotka harjoittelevat 1-3 kertaa viikossa. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja sekä tekniikkaa, päälajinaan nyky- ja jazztanssi. Ryhmä esiintyy erilaisissa näytöksissä ja katselmuksissa.

Dancefina KIDS kevyt koulutusohjelma lukujärjestys, valitse yksi tai useampi tunti:

DANDEFINA SHOWSTARS 18+

Harjoitukset: Maanantai 17.00-18.00

Ohjaajat: Elisa ja Josephina

Showstars on hyvän mielen tanssiporukka, joka rakentaa erilaisia näyttäviä showkokonaisuuksia ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja näytöksissä. Rento mutta tehokas treenisisältö on mielekästä ja mukavan porukan kanssa harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden palata tanssilavoille vaikkapa pienen tanssitauon jälkeen! Ryhmä tekee myös erilaisia promokeikkoja!

DANCEFINA DAMES 30+

Harjoitukset: Keskiviikko 18.30-19.30

Ohjaaja: Emmi

Aikuisten Performing Arts -ryhmä joka esiintyy halutessaan erilaisissa näytöksissä ja katselmuksissa. Dancefina Dames sopii keskitaso-jatkotaso tanssijoille. Monipuoliset ja vauhdikkaat treenisisällöt mukavan porukan kanssa – tunnit räätälöidään ryhmän taitotasolle sopiviksi! Daamien palkintokaapista löytyy MM-pronssimitali nykytanssin MM-kisoista vuonna 2017!

RUSSELL’S LADIES 30+

Harjoitukset: Tiistai 20.00-21.00

Ohjaaja: Russell Adamson

Kauan odotettu Russelin teosryhmä. Monipuolista, kehittävää ja innostavaa tekemistä yhdessä! Ryhmä sopii erinomaisesti intohimoiselle tanssin ystävälle, tunti on tarkoitettu oikeasti aikuisille ja koreografiat sekä tuntisisältö räätälöidään tanssijoiden taitotason mukaan.

Minikids-ryhmän tunnelmia

Aikuisten oma tanssiryhmä. Monipuolisesti eri lajeja treenaava Dancefina Dames +31 vuotiaille tanssijoille

%d bloggers like this: