Harrasteryhmät

Aloita uusi harrastus! Tule mukaan uusittuihin matalan kynnyksen harrasteryhmiin – rentoja, laadukkaita ja monipuolisia tanssitunteja ja -ryhmiä, alkeis- ja keskitason tanssijoille! Sinulle joka haluat tanssia ja kehittyä samalla hyvässä seurassa, huippuopettajien johdolla.

 

Lasten tassitunnit ja ryhmät dancefinalla

Tanssijan polku Dancefinalla-2

DANCEFINA TEENS 12-16 v

Dancefina Teens on motivoituneille ja innokkaille tanssijoille suunnattu ryhmä, jonka tanssijat harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja sekä tekniikkaa, päälajinaan showtanssi. Ryhmä tekee vuosittain kisaohjelman, jolla ryhmä osallistutaan erilaisiin tapahtumiin ja kisoihin.

DANCEFINA KIDS 6-8 v

Dancefina KIDS  on  ryhmä, jonka tanssijat harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa. Tunnit sopivat myös aloittelijoille. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja sekä tekniikkaa, päälajinaan showtanssi.

Dancefina MINIKIDS lukujärjestys, valitse yksi tai useampi tunti:

lisää: office@dancefina.com

DANCEFINA KIDS KEVYT 8-10v

Lasten kevyt koulutusohjelma:

Ryhmä on suunnattu motivoituneille ja innokkaille tanssijoille, jotka harjoittelevat 1-3 kertaa viikossa. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja sekä tekniikkaa, päälajinaan showtanssi. Ryhmä sopii hyvin tanssijalle, joka on siirtymässä uudesta lajista tanssin pariin.

Dancefina KIDS kevyt koulutusohjelma lukujärjestys, valitse yksi tai useampi tunti:

DANCEFINA DAMES

Aikuisten oma tanssiryhmä. Monipuolisesti eri lajeja treenaava Dancefina Dames +31 vuotiaille tanssijoille